Sunday, September 5, 2010

Jom join Contest Shawlsphere!!! :D





for the 2nd time,saya join contest.sebenarnya segan nk join contest ni,
tp,bile memikirkan hadiah yg sgt menarik...
dengan persaan nk mencapub,sy join jugak.. =.="
mane la tau,tetiba menang ke,leh dapat shawl percuma...
hehe..  0_o
saya  mmg suka pakai shawl,
tp,bukan shawl je,
tudung syria, pashmina, tudung bawal,tudung cotton n sume la..
suka sgt shawl yg jenis jojet n pashmina..sgt senang nk bentuk..
chiffon lak sgt lembut n licin..xreti nk pakai..
klu pakai pon,mesti ng inner syria..
even tudung bawal da sgt byk n da ada macam2 kaler,
saya maseh tergedik2 jugak nk beli inner syria n shawl macam2 kaler..
mbazir ke? 
ntah..saya pon tarak tahu..hehe
myb sebab klu shawl ni xperlu di iron sgt kot? kan?
or sbb shawl ni murah?
ke jeles sbb tgk kengkawan n siblings sume da pndai dress up ng shawl segala macam..
Jeles tgk derang meletup!!! haha
SAYA TATAU, YANG PENTING SAYA MMG SUKA PAKAI SHAWL.

 1st shawl yg dibeli dgn harga rm6..murah kn??
material jojet n senang sgt nk bentok...♥♥

skg ni tgh giler pakai shawl ng inner syria..

tudung syria ni lg suka sbb senang giler nk pakai..

meroyan jugak ng tudung cotton ni..besh..xlembik..♥♥

bila pegi kls,WAJIB pakai tudung bawal..♥♥

kakak-kakak n adik ku yg sgt bgaya ng shawl n syria memasing..
much love~♥♥♥♥

 contest ni tutup malam ni,akak-akak,adik-adik n kengkawan yg nak join Contest Shawlsphere ni, sgtsgtsgt la dialu-alukan..

cepat-cepat,masih belom terlambat!!!

 

2 comments:

norsaritanaini said...

sy pun suka pakai shawl jugak...hehe

asz.wani said...

kita punyai citarasa yg sama.. =)

nf