Wednesday, February 1, 2012

hancur hatiku.pitam!

assalamualaikum...



dalam entry aku yg lepas kan. aku adalah bercerita sedikit mengenai perihal keselesaan kasut. 
the reason why aku post pasal entry tu sbb by that time aku baru je beli sepasang kasut Larrie yg agak comfortable untuk aku berpraktikal di HSJ. 
dan pada entry aku hari ni.aku still mahu story mory kat korang pasal kasut jugak.tapi,ni lebih kpd kekecewaan aku terhadap kasut yg aku beli haritu.




sila tengok gambargambar dahulu kekecewaan kat bawah ni dulu ye.

how nice.

duadua belah kot.bagus betul.

memang Larrie je pon.dan bila aku teringat balik, aku rasa better beli kasut yg rege duaplohhinggit dari kasut Larrie camni. kasut  rege duaplohhinggit paling kurang pon dua tiga bulan aku pakai baru hancur.tapi yg ni,baru 27hari aku pakai,xsampai sebulan pon lagi dah ranap.. tsssk.

dan lebih mengejutkan lagi bila housemate aku, turut memberitahu bahawasanya kasut yg dia beli from the same brand turut mengalami nasib yg sama macam aku.juga hanya bertahan dalam tempoh tiga minggu. 

aku bukannya apa kan. baru ingat nak berjimat bila masuk Feberuari ni. tapi bila jadi camni, aku sangat kecewa la. hampeh.dah la next week turn aku pulak masuk Outpatient Department(OPD). OPD ni memerlukan berdiri sepanjang praktikal dan jarang boleh duduk kecuali waktu rehat. dan masa inilah kasut yg selesa amat diperlukan utk tampung beban berat badan aku ni masa di OPD. hurm.

sebelum ni,aku berkirakira nak beli kasut baru;Camel Active yg ada sale 10-30% disc di AEON Perai..tapi disebabkan aku rasa aku baru beli Larrie tu,aku pendamkan ajelah hasrat hati aku tu. tapi,tuptup Larrie aku tu pulakk buat perangai kan.memang takla aku nak beli brand yg sama lagi.


housemate aku ada tunjukkan Larrie dia yg aku cita kat atas ni.gambarnya ada kat bawah. siap pakupaku dah sekarang.macam kasut kawad kaki pon ada..haha(teringat masa sekolah doludolu.)

pakupakupakupakis.wahaha



my roomate
aku

then,i think i should banned Larrie brand and never buy it again. muktamad! 0,0

pakai kasut sekolah pengawas dulu la buat sementara waktu ni.sobssobs.
all star (beli 2tahun lepas)

  thank you for reading my entry!!


3 comments:

sya fieqa said...

boleh beli kasut baru lah.
hehe
btw, nice blog..
;)

#ciksuzlin said...

kite beli kasut Bata je. boleh tahan setahun jugak la :) Hahaha. Amboi bukan main tau tajuk entry dia, ingtkan apa tadi~

haswani said...

fiqa: takdak bajet la..tssk


kak suzlin: kasut bata sakit kaki. camel/scholl jugak yg comfort.kaki xpenat.

nf