Tuesday, March 5, 2013

Wishlist : Mini Camera.

assalamualaikum...

Hi my beloved readers. I hope uolls always happy and not stress like me. Hehehe.
Dah lama sangat tak update blog sekerap camni. Bukan taknak update. Pasal engagement aku tu pon aku dah tulis berjela jela. Tapi sebab gambar ada tersimpan kat laptop yg lagi satu, haa entry tu pun berkulat lah dalam draft.

Iolls ada menda nak share sama uolls tahu takk. Uolls tahu tak Polaroid Camera?  camera ni agak pofular jugak lah lately ni.

Are you ready for Tadaaaaaaaaa?

Fujifilm Instax Mini 7s


Ohmaiiii. Rasa nak meraung sekarang boleh takkkkkk? Comel gila kot camera ni. Pink lagi uolls. Untuk aku yg mmg takminat pink ni pon boleh cakap camera ni comel cute cantik. Apatah lagi korang girls girls out there yg mmg fanatik pink kan?
Aku mmg dari dulu lagi duk usha usha camera mini ni. Tapi nak beli alamak mmg kena fikir 10x 20x 100x jugaklahkan. Range harga dalam RM250- RM500. Myb bagi orang lain takdelah mahal sangat pon sbb boleh mintak kat parents abang kakak. Tapi untuk orang yg macam aku yg kena gain money sendiri for buy something like this mmg kena fikir sedalamdalamnya lah kan.






Camera Offwhte colour ni pon comel giler. rasa nak makan pun ada jugak. Putih suci gitu. Sesuci aku je. Hikhikhik. Camera ni kalau letak dekat Photobooth site time wedding aku nanti pon mesti bestt gilerr kan. Ye lah, camera ni kan jenis yang kalau snap gambar pastu gambar tu print on the spot kot. Kalau masa wedding nanti, snap gambar guest pastu terus tampal kat Guestbook. Menarik kannn! Arggh sudah. Iolls skrg ni kan kalau uolls nak tahu sejak dua menjak lepas jadi someone fiance asyik suka berangan je tau.





Dulu aku pernah lah kan kononnya saja lah cakapcakap dekat one of my bestfren kononnya nak pinjam dia punya camera mini untuk guna masa wedding day aku. Tapi dia takbagi kot. Tssk. Tapi betul la tu dia tak bagi. Camera ni dah lah cute, pastu agak memorable di situ. Kalau aku pon tak bagi kot. Tapi,tapi, tapi serious, aku mmg nak camera camni. Kumpul duit. Kumpul. Kumpul. Kumpul.

Tapi kalau taknak kumpul duit beli camera ni, boleh la claim it as one of my birthday present kan? HiikHiik



  thank you for reading my entry!!

3 comments:

Zafirah Zulkipli said...

Assalamualaikum,
Nak tanya, environment kat UniKL RCMP bagus tak? Lecturer2 dia mcm mana pulak? TQ

Zafirah Zulkipli said...

Assalamualaikum,

Nak tanya ckit. Environment kat UniKL RCMP ok tak? Lecturer2 die mcm mana pulak?

haswani said...

wslm. sgt bagus. lecturer pon best kecuali ada sorang lecturer oversea. harus pandai bodek dia

nf