Sunday, January 5, 2014

macam comel Je. macam kreatif je.

assalamualaikum...



Teringin wey. Teringin sangat nk buat deco antaran bunga tisu ni.
Macam gebu, comel. Macam bunga fresh pun ada. Teringin nak buat deco ni sejak tahun lepas lagi.
Ingatkan nak buat masa tunang haritu.
Tapi hajat tak kesampaian sebab taktahu nak cari tissue paper kat mana.

Sekarang pulak dah masuk January. Lagi sebulan suku je lagi nak majlis wey. Sempat ke aku nak buat deco cmni? Dengn busy keje shift lagi. Tssk.




Rajin ke kau wani nak buat deco hantaran paper tissue flower ni? Yakin? Arggh. Tatau nak cakap apa.
Herm. Okey dah. Takleh update panjang panjang. Letih tangan ni woii.


thank you for reading my entry!!

3 comments:

S. Faezah said...

sempat awak..sehari buat 2,3 kuntum..lg sebulan sempat punya lah..hehe

Muzai Samilan said...

siap dah ke hantaran ko

Ct Noraishah said...

wahhh kretif juga rupanya

nf