Wednesday, June 11, 2014

The Hantarans

assalamualaikum...

Hi. Memang sah!
Memang kau malas kan nk update blog ni wani? Maafkan aku uolls. Bukan malas ke apa. Tapi busy ouh!.
Dulu mula mula busy ngan preparation kawen. Pastu,busy kerja shift *Jadi zombie aku sentiasa sbb penat*
Lepastu sekarang,busy jadi isteri yg awesome lah! Almaklum, aku kan dah kawen... Hee.

Last entry aku tu kan pasal Hantaran dari Bunga Tisu . Masa tu ada sebulan suku lagi nk kawen. Pastu ada yg offer nak buatkan. Ada yg suruh tukar theme la. Pftt. Last last korang ghase? Sempat ke tak aku buat? Heeee. Teke ah wey!


*Klik gambar utk imej fullscreen*





HARUSLAH SEMPATTTT!!
Malam sebelum nikah pun aku masih buat hantaran ni. Duk hias bilik pengantin bagai. Padahal aku tau dah, bilik pengantin bknnya penting sangat nak hias hias bagai ni. Tp takpelah. Dah nama puun bilik pengantin,kena lah cantik cantik. Ye tak?
Lagipun, hantaran idaman kalbu yg paling simple dan jimat pun dah dapat kan. Ber-munge munge hati kita tau dakk

Yang kat atas ni hantaran dari aku utk suami tercinta sangat. Dari suami ke aku takde pulak gambar. Sedih woo. Photographer tak sempat kot nak amik. Almaklum majlis sehari je kan. *Sedapkan hati*

The hantaran ke pihak lelaki
1. Pierre Cardin wallet dan belt.
2. Tafsir quran siap ada warna utk tajwid. Saja beli yg ni  sebab boleh tumpang baca sekali. ;))
3. Perfume: Ferrari Light Essence. Aku tak suka bau perfume. Tp yg ni, soft sangat tahu!
4. Kasut Timberland size 7 eh, 8 kot! ;P
5. Buah buahan beli kat pasar Simpang sehari sebelum majlis.
6. Sticky candies dgn coklat Nips. Ingat nak beli M&M. Tp suami ckp dia dah muak mkn. Cadbury mmg xbeli sbb kita dah lama tak makan sbb dah tau ada E471.
7. Fruit tart kak lang sponsor.


Papepun, alhamdulillah, aku dah kawen hoii! Yey,dah takpayah dating kat shopping mall dah! Taksuka tahu. haha


Korang boleh la like page Hwanis Beauty and Health. Kot kot nak tempah shawl,veil utk tunang atau sanding atau nikah ke.Utk raya pun boleh. ahaks Kita ada amik tempahan jahit manik. Murah je uols


  thank you for reading my entry!!

1 comment:

Liza Licha said...

simple je kan guna bunga tisu.. :) cantikk

nf