Wednesday, April 27, 2011

unikl 5: FINAL EXAM.

assalamualaikum...

lamanya tak update belog.maaf.busy sikit.
almaklum nak final exam sudah.
ouh,bukan nak,tapi esok ye final examnya..berdebar,bergetar,ber.ber.ber.sume ada ni haa!

DRUG DELIVERY SYSTEM 2 (lab) grrr...sgt menakutkan.
subject ni ada four creadit hours..so,wajib score A untuknya. chaiyook.chaiyook.
bila dah tambah tolak darab bahagi kan, aku sangat perlukan GPA 3.7 untuk sem ni dan every three sem yg akan datang.

KENAPA?
sebab hanya dengan GPA 3.7 every sem ni lahh yg akan buatkan aku dapat habiskan diploma in pharmacy ini dgn CGPA 3.5above.

CGPA 3.5 hanyalah supaya melepasi tahap yg diwajibkan pihak MARA agar dapat discount 90% dari pinjaman yg diberikan. kalau aku takdapat dean list dip ni memang naya ah.. 52k weyh,mana aku nak cekau duit bayar hutang piutang nihh.tssssk

SEDIH!!!
patutnya kena CGPA 3.8 above untuk sambung degree in  pharmacy dekat malaysia ni.tapi nak buat camna.aku kena berusaha sehabis baik dulu lah. dan kalau memang universiti kat malaysia ni memang takmo terima org malaysia macam aku ni kan. apekan daya, terpaksa lah aku jadi pendatang merempat pi negara orang lain.sediih kan?

neway,rakan-rakan.sahabat handai.rakan taulan.sedara mara.ibu bapak.disini gue ingin memohon beribu-riban ampoon dan maaf kepada korang sume tau. aku memang nampak je macam org tak sedor diri..tapi dalam hati ada taman beb. dan segala orang yang terkena panahan laser aku tu pon aku nak mintak maap jugak lah. aku laserlaser pon sebab nak bg korang sedor diri jugak.kita ini sama-sama diperbuat dari tanah.kita hidup atas dunia ni memang lah berbeza-beza harta,pangkat,keturunan.tapi kat akhirat sana,amal ibadat je yg nentukan perbezaan kita semua.

ok,disini saya mengharapkan agar rakan-rakan.sahabat handai.rakan taulan.sedara mara.ibu bapak dapatlah mendoakan saya agar dapat menjawab soalan FINAL EXAM ini dengan hati yg tenang dan dengan jayanya.. AMIN


thank you for reading my entry!!

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

good luck yer!!

My MiRa said...

jangan patah semangat ok...you can do it..jangan sedih2....doa banyak2 insyaallah allah membantu amin..

nf