Wednesday, April 13, 2011

alhamdulillah. baby baru.

assalamualaikum...


ouh.lama sungguh tak update belog..sangat busy lah skg ni.
tambahtambah dengan line berukband yg sgt lambat.hilang mood nak update belog.
lagi-lagi bila final tak sampai pon dua minggu lagi.. arrrgh.rasa sangat stress..
stress? how come haswani samilan boleh stress?mana taknya.nota study masih sepahsepah.tu memang tak boleh elak lah kan. tapi kan kengkawan. dalam kebizian tu pon kan.boleh pulak aku tuptup dapat baby.baby bukan sebarang baby tau. tapi baby yg kelima untuk generasi kedua keluarga samilan kastami.
hooyehhh.
kali ni, masih baby boy lagi.maksudnya sekarang anak-anak buahku ada tiga boboy dan dua gugurl. sgt best bukan?korang jangan jeles tau.

okeyh.sekarang kita kenalkan pulak ibu dan bapa baby boy tu okeyh. ibunya bernama yuzaine samilan.dan bapanya khairul hisam abd ghani.si ibu pon ada belog jugak tau.ni belog dia. mungkin lepas ni dia akan kerap mengupdate belognya menceritakan perihal si baby.

ibu dan bapa.



si baby boy selamat dilahirkan  dengan berat 3.3kg..nama baby belom ada lagi.sebab dia masih baru lahir. baby boy punya surat beranak pon takdop lagi.tsssk.  apa yg aku melalut ni. .
tapi yg pasti, baby boy sangat comell.rasa nak peluk ciom dia sekarang jugak.
sgt taksabar nak balik kampung.tgk baby boy.dan makan DURIAN.yeyeeeeh.

muka baby ikut ibu ke bapanya?
apa yg best pasal kisah baby boy masa dalam perut ialah...tiap kali si ibu dan bapanya mahu berpisah(perkahwinan jarak jauh.ibu di batu pahat.bapa di pajam). si bapa pasti muntah.taktahu kenapa. terbalikk kan?
mungkin agak pelik.tapi bagi saya,itu agak kelakar.


setia menanti untuk anak buah yg seterusnya. :P

  thank you for reading my entry!!

1 comment:

nur hafiza rahsid said...

comelnya baby :) tahniah dapat anak buah :)

nf