Friday, June 3, 2011

Johan Bowling Tournament

assalamualaikum..

UniKL RCMP Diploma Pharmacy Sem 3: Tenpin Bowling Tournament
Venue: Bowling Centre, Jaya Jusco Ipoh.
Date: 01 June 2011

benar,aku mengaku..memang aku takdapat nak kalahkan shalin zukifli hari tu.tapi,bukan sebab aku pemain amateur aku takleh kalahkan dia, tapi sebab bola aku memang selalu masuk longkang je tau..*ye,aku bangga gilakk!

aim aku masa nak main bowling ni sbb nak jadi pemain yg dapat lowest score. sbb score paling rendah hadiah dia RM5 tau. okeh jugak tu.dapat pulang balik modal aku bayar tuk main bowling ni.
tapi hampeh bila aku tgk hariz hazwan lagi terror bila dy score lagi rendah dari aku. aiseymen..

tapi, turns out....
alhamdulillah, memang taksangka team kami leh menang dalam tournament tu. dan kemenangan ini aku rasa adalah hasil teamwork kump kami. memang  reality,aku tak pandai main bowling pon.dan aku rasa aku tak menyumbang apaapa pon dalam team ni. tapi tu lah.

bila bola aku masukk longkang,derang cakap: rilek ah.main sukasuka je ni.
bila dapat jatuhkan dua tiga tujuh lapan pin : ok.ada peningkatan dari takda kan.
bila ntahmacammana aku boleh dapat strike dua kali : ouh yess.akhirnya!!! aku bangga seketika.teehee

ok.kemenangan ni suma jasa lulu,kak leng,jai dan anne sebenarnya. kalau team lain kata kiterang tak adil dan takpatut menang,nak buat camna kan. keputusan dah diumumkan. hamper pon dah abes makan buat tahik gigi da pon.. :P

lulu. kak leng. jaina. anne. haswani samilan.
cecomell kan telinga rabbit tu kan? bawak berkat lagik. :D

bersamasama ust.ahmad zulaili merangkap lecturer sport management.

dannnnn..
team kami juga dinobatkan sebagai FANCY TEAM. terima kasih anne atas sumbangan telinga rabbit tu.comell telinga rabbit tu.sungguh!
tak siasia aku paksa derang suh pakai mende tu. *aku memang over pon.ape de hal?

kiterang masih tatau hadiah tuk FANCY TEAM tu apa.sbb ust masih lagi merahsiakannya. kalau ust nak belanja makan pon sodap jugak ni. *oih,aku melebih pulak. hikhikhik

bersamasama hamper tempat pertama.
dan sempena birthday ust, kiterang ada bg birthday present kat ust. siryes,ust nampak sgt comell haritu. hahaha

ust dan gloria

with houssie : anith. aqila. haswani
tu je lah dulu oke. lately,bukan senang aku nk curik masa update belog . lagipon sgt busy lah skg ni.. nak buat assegment entrepreneurship lagi.nak bukak bisness lagi. haih..
see u soon ya. bye!

thanks for reading this entry!!!










1 comment:

@izY@N said...

aku tag ko..sila buat cepat

nf