Sunday, November 4, 2012

BERTUKAR

assalamualaikum...

first sekali.nak tanya.comell tak belog i ni? comell takkkk.
mestilah comel kan.hikhik.ala,bagilah chance aku nak rasa comel comel pulak.macam best je.hikhik

ni kali ketiga rasanya aku upgrade belog aku.yeah,tapi wajah yg baru ni yg paling best.yess.best sangatsangat.dan aku rasakan bahawasanya para designer blog yg design blog aku ni sgt talented walaupon masih muda.

semestinya,korang mmg pandai cari side income dgn bakat yg korang miliki.syabas..dan tak siasia aku berpenat lelah usha korang kat google dan belog lain.thanks dearie.

lepas ni,aku janji.bukan janji sebarang janji.dan aku mmg berjanji.aku janji nak selalu update belog.paling kurang pon once a week.ye.tu janji aku. haha.bape banyak janji la daaaa.

Thankyou so much Fatimah Azzahrah dan Fatin Fadhilah.

 *kulit muka aku pulak bila la nk bertukar ni.nak jugak kulit muka yg flawless. tssk


taknak pandang camera sbb muka tak flawless.

  thank you for reading my entry!!

4 comments:

\\ Izzah // said...

Sangat cumilss :)

VP said...

kawaiiii!1 uhuhuh...kreatif dak yg design blog awak nie..huhuhu...

haswani said...

@VP

kan? tahu tak yg design ni baru je lps exam upsr.

VP said...

wah dasyat....leh r pasnie..saye mintak tolunk dye lak...huhuhu

nf