Wednesday, June 12, 2013

Saeng il chuk ha ham ni da

assalamualaikum... 


Yeay! Kite sekarang dah genap duaplohdua tahun pada 31Mei lepas. 
Yeay! Kite dah cukup umur tuk kawen. Haha. Gatalnya kau Wani!


Kawan,korang ingat tak yang  kite ada post pasal wishlist kite nak camera polaroid dalam entry yang lepas?
Tahu tak, kita dah dapat dah. Yeayyyyy. 
Gembiranya dalam hati,bila dah dapat camera polaroid!. haha.


Entry lepas


Taksia sia kita post wishlist kita kat dalam belog ni.  Tahu tak korang, salah satu cara nak dapat apa yg kita inginkan adalah dgn post di fb,twitter,instagram dan juga belog. Macam saya contohnya, kan dah dapat satu wishlish. Hehe. Seghonok tak terkata..




Dah lah dapat colour off white. Kite suka sgt awak! Tak payah dah kite susah susah dah nk pikir berpuluh puluh kali nk beli kamera ni sbb dah dapat pon. 


Jangan jeles uolls.  Untunglerr leh jadi birthday girl. Hiks. 


Pastu kite bawak lah kan camera ni balik kg, pastu adik ngan kakak ipor kita macam eksited jugaklah sbb kite dah ada kamera ni. Rupa rupanya, diorang pun baru je duk cerita cerita pasal kamera ni. Tup tup dah ada orang bagi kat kite. Takpe, diorang bolehh je kalau nk sponsor film ke masa nak buat photobooth nnt. Sebab film untuk kamera ni kan mahal. dalam RM2.50 sekeping....
Echewah, beranganlahh kau wani.










































































Korang, semalam kn kite dapat bunga dari tunang kita... Terkojut den bila tetiba je dapat bunga kan. Yelah, takde angin takde ribut, tetibaa hulur bunga. Memang speechless kite. 
Tak pernah tau kite dapat bunga. Biasa dapat coklat je. Kalau ada pun, bunga kaler merah  yg ada madu tu. Siblings kite selalu bagi waktu main masa kecik kecik  dulu. Kiterang hisap dia pny madu. Ehm, tu jelah bunga yg selalu dpt pon. 


Tunang kita ni makin lama makin sweet pulak kita rasa. Makin banyak pulak surprise yg dia buat. Rasa macam kelakar pun ada. Yelah, tetiba kan jadi romantik bagai. Padahal sebelum ni tepuk tampar huha huha macam bestfriend dan geng. 
Taksabar pulak kite nak kawen. Mana tahu lepas ni lagi banyak surprise yg dia akan bagi. On mood verangan,wani. =P





*
Sekuntum mawar merah sebuah puisi
Untuk gadis pilihan oh.. di bulan Februari
Mulanya cinta bersemi dan kehadiran
Ribuan mimpi-mimpi oh di bulan Februari


Terngiang ngiang kite lagu ni malam tadi. Hiks. Pastu pagi tadi mulalah buang tebiat bangun tidur tengok bunga dulu (layu atau tak). Pastu baru mandi dan sembahyang. Pastu ada orang cakap kan kalau nak bagi bunga ni tahan lama, masa rendam tu, letak la sibiji PCM 500mg dalam air tu. Bior bunga tu sihat. 

Tapi kite tak pastilah samada theory ni betul/tak. Macam mengarut pon ada.




Moga perhubungan kita akan terus mekar dan berkekalan. Aminn



  thank you for reading my entry!!

2 comments:

@izY@N said...

Bukan untung jd besday girl..tp untung jd awek azwan..statement ko tu salah..hehe

Anonymous said...

what is ur fb? I dont find haswani samilan.

nf