Saturday, December 4, 2010

Blog oh Blog !!

assalamualaikum..

blog en.ben =)


en.ben buat segmen lagikk.segmen ni memerlukan kita menjawab sume pertanyaan en.ben..
dibawah ini adalahh jwpn bg sume soalan dari segmen en.ben itu..
jom la join skali..


 Usia anda berblog ..
sudah hampir 2taun.tp baru aktif dalam beberapa bulan.kesian kan.

Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
kengkawan dan my siblings.

Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
diari yg memerlukan kita online untuk menulisnya.

Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
kengkawan.others blogger+en.ben


Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT
blog sama macam diari.tapi lebih tepat lagi klu digelar "open diary".sbb diari online leh boleh dibaca oleh org lain.


Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
ya.blog sgt mampu mempengaruhi saya .kerana.tiap kali ada time free and ditambah pula ng ada internet.sy mesti menjengah blog saya w/p sekejap.saya juga mampu xbuat kerja lain semata-mata menghadap blog saya ataupon blogwalking ke blog org lain.w/p ianya nampak macam membuang masa.tp sebenarnya tidak sama sekali.dgn berblog,saya sgt berpuas hati meluahkan segala aktiviti saya.opps,bukan segala,tp hny sebahagian aktiviti yg saya boleh publishkan untuk perkongsian kita bersama-sama. prinsip "freedom of speech" di blog sgt saya gunakan dgn sebaik-baiknya tanpa membabitkan sebarang isu sensitif..dan pabila melihat blog kita cantik.menarik.kau mmg deboom.ditambah pulak dgn pujian2 yg melambung tinggi.cheewah.lagi la semangat untuk update blog..


thank you for reading my entry!!

8 comments:

Cik Dya said...

nice answer dear.. i like reading it..dont forget to jump to my page too ^_^

Cik Hasnah said...

Singgah dari Blog BA
Keep it up gurl^^

kay yea said...

SALAM ZIARAH~

missbby said...

salam ziarah...teruskan berblog ye..:)

nuR izyan said...

snggah d sini..
keep blogging yah :)

Azza Firza said...

salam singgah, keep up blogging ya, nice entry, visit mine too yaa, hehe <3

Kuronofu91 said...

salam ziarah dr blog BA

haswani said...

trimas sume!!! :))

nf