Saturday, December 11, 2010

kau memang menyakitkan lah!

assalamualaikum..

*mood  rasa sgt geram mcm nak cium diri sendiri
aku sumpah kau!
kalau kau tak ikut macam ape yg aku nak,kau memang nak kena keroyok hidup.hidup la nanti wahai kertas! ..

aduyai.alangkah dup.dap.dup.dap nya hatiku ini..
seram.macam bakal nampak hantu jek ni..
takoot seyh..korg dak uitm leh la rileks.rileks sbb da tau result final sem korg kan?
tapi aku?masih lagi tercungap.cungap.ok.
first of all,congrates kat korg sbb dapat result yg power lah kan?
tahniah to my cousin, liana muhiddin because you are officially a diploma holder.(bila la time aku kan.risau.) 

sgt berdebar dgn result yg akan menjelma dalam seminggu lagi. 
 i don't think words could describe that.tsssk.
doa.usaha.tawakkal. 
i'm believed that. insyaALLAH.
my readers,please pray for me too. tq (=


thank you for reading my entry!!

2 comments:

zacky ~786~ said...

hope ok la yerpp..`
dupp dappp dupp dapp ..heheee

haswani said...

tu la...insyaAllah oke.amiin.

nf