Tuesday, December 28, 2010

"Saya Blogger Negeri Sembilan"

assalamualaikum..

da lama xupdate blog.kan?meh la sini baca entry besh saya ni.
saya nak join kategori yg dianjurkan oleh BPM.

nak join jugak? sila klik sini

nama saya haswani bt samilan.nama penuh tu.wajib bangga dgn nama sendiri.
nama manja wani.atau lebih glemer lagi asz.asz ok,bkn ass!!
tp lebih suka if korg panggil haswani samilan..lagi afdal.
status saya lak single but not available bakal berkahwin dalam beberapa taun akan datang..ecece..GATAL!!!

saya tinggal di kg serting ulu.jajahan.ape ek?jempol ke jelebu?ntah,saya kurang pasti..hehe..yg pasti di kg saya tu ada hutan lipur serting ulu ye.dan rumah saya betul2 dihadapan kubur..sumpah xseram langsung di kala malam bulan mengambang!!
kalau nak mandi jeram di hutan lipur tu.datang la kg saya! kg.bukan rumah tau!! teehee...


ouh.harap maaf.tiada gambar yg menarik dilaptop saya buat masa ni.gambar akan di upload kemudian hari.. :)

thank you for reading my entry!!

4 comments:

Zahirul Nukman said...

BW dari blog BPM....

(saya join gak Blogger NS)

not complicated n nice blog...
follow...

armie::parc::udinc said...

salam..singgah sini dari BPM :)

haswani said...

terimo kasih la awak berdua ye.. :D

Admiral Hafiz said...

jom join gathering utk blogger seremban esok!



Mini Blogger's Gathering ( Seremban ) : 1 Jan 2011

nf