Tuesday, May 24, 2011

cubit-cubit.gigit-gigit.bau-bau.. aaah

assalamualaikum..

perhatian:  entry ni berat sebab banyak gambar.harap maklum .  :D

haih.lama nya tak update blog. takde idea.takde entry tapi hny ada gambar.
act, byk gambargambar yg aku snap utuk dijadikan entry belog ni.
tapi bila takde masa nk update belog,ada pulak idea. dan bila dah da masa.sume idea tu ilang..
so,tinggal la gambar.gambar tu tertunggu.tunggu tuk dipopularkan.kesian kau kan gambar.

neway,hari ni nak cite pasal si boboy yg kiut miut yg aku penah cite dalam entry ini.dan ini. 
si boboy tu siap ada lesung pipit kat dua belah pipi lagi you.kau ada?ada? takde kan? aku pon takde jugak.bhahaha
first time dalam nmpk org ada lesung pipit ni. *eceh.tipulah. betul! sumpah. first time tgk org dalam family aku ada lesung pipit.. mak abah aku.adik badik aku.sume mana ada lesung pipit.dy sorang je yg ada.hebat sungguh akak aku carik laki yg boleh wariskan genetik lesung pipit kat anak dy.


siryes.taksabar nak tunggu izzul 3bulan.time tu badan da keras.boleh la pegang dy ganas.ganas.
  ngehngehngeh. *gelek evil
jom pi tgk gamba si izzul ni. penat tau aku hupload gambar dia beriban.riban ni.


nampak ke izzul?nampak? taknmpak kan??

time ni mata dy tak nmpak lagi.

dy nguap la..meh bau mulut dy.wangi..

asyik sedu je.tu yg acik letak tisu basah atas pala tu.

izzul ni.tido je keje. meh main ng acik la!


uweeekk.uwekk.uwek...

nak salin pampers jap..

keci je mulut dy.ikot mulut si papa dy.



alololololo...pandang sapa cayang??
kain tedung.kain tudung.kain budung.eh kain bedung la... :P

suka tgk mimik muka dy time tido.pelbagai!

nyenyak tido ler tue.


gambar kat bawah ni lagi comel tau. baju dy pon comel. cantik je kaler dy. sejuk mata memandang. *eh,ada ketan ke? lalalalala
pandai betul la sapa yg pilih baju tu.
pandai betul aku pilih boypren.
pandai betul boypren aku pilih baju baby.
pandai betul boypren aku pilih aku.. 
ishh..sudah! sudah! ape la yg aku melalut ni. oke.baju yg baby izzul pakai ni en kekasih hati yg pilih dan belikan.mmg comel pon kan? boypren aku pon comel. hahaha.

alala.kiut.kiut. nak kacau dy tido.

suka lentok.lentok badan..nak jadi ahli gimnas ke hapa?

yeeyy.jumaat ni balik kg lagi! jumpa baby izzul lagi.bukan baby izzul je tau.hadif.umar ng aisy pon sama.zahra je yg takdapat jumpa. bapak  dy keja time tu.soobs. oklah. bye!

thanks for reading my entry!

3 comments:

d_tieah said...

Comel.. Hehehe.. Suka budak kecik.. Bila dorang dah mula berjalan n bercakap lagi suka melayan.. Hehehe..

Yang Menarik : Wanita Melayu Akhir Zaman = Wanita Melayu Seksa
Ini Juga Menarik : Ketagihan Facebook??? Ada Ubatnya..

Huzaifi said...

ala..
comelnyer..
geram tgk baby comel mcm 2!!
geram! geram! geram!

haswani said...

teah: aah. ni dy da pandai senyum2 ni pon dah best dah.tapi penat bila si budak kecik ni asyek nk dukung je.

huzaifi: eheh. taksangka lelaki pon ada jugak suka budak kecik kan.how macho u're!

nf