Wednesday, March 16, 2011

buat duit dengan Heartbeat.

assalamualaikum..


hye sayangsayang sume.
harini saya nak buat duit dengan berblog.jadi,nak ajak sayangsayang sume buat duit jugak okeyh??
Yela, kalau dah ada blog tu apa salahnya kalau tambah side income kan? heartbeat ni macam nuffnang jugak, klik je korang dapat la duit

1st step:
first of all,korang kena klik banner kat bawah ni




2nd step:
pahtu,klik kat bulatan hitam heartbeat.my yg saya dah buat cantikcantik  tu..




3rd step:
dan klik CREATE  ACCOUNT



4th step:
korang boleh lah ISI FORM dengan sejujur mungkin & CLICK AGREE
kemudian,
JOIN HB!AFFILIATE ok



kemudian, klik ONLINE APPLICATION



ISI FORM berkenaan HEARTBEAT NAK BAYAR KORANG  SAMADA MELALUI CHEQUE atau MASUK DALAM AKAUN KORANG TERUS.nyatakan.

lagi, klik GET CODE


Korang boleh letak kod tu kat mane2 posisi blog yang korang rasa sesuai dalam belog korang.
senang gilak kan?

Jadi, apa tunggu lagi? satu kerja je tapi dapat duit! korang taknak ke?
Nak tahu lebih lanjut?


KLIK BANNER BAWAH NI...:)




KALAU nak berbakti, BOLEH SHARE DENGAN KAWAN2 YANG LAIN..^_^


Korang boleh tempah  puzzle sebagai hadiah kesayangan.
 t-shirt, mug, pillow...banyak ahh..mata boleh juling tau.

SELAMAT MENCUBA!!



jangan lupa belanja kalau dah dapat duit dari heartbeat yaww.

 thank you for reading my entry!!

3 comments:

My Aisy said...

ok...dah join gak...hehe...tengkiu..nak mintak permission copy entry nih ye...double the tengkiu..hik hik...

My Aisy said...

ok...dah join gak...hehe...tengkiu..nak mintak permission copy entry nih ye...double the tengkiu..hik hik...

haswani said...

boleh..tapi bagi lah backlink jugak ye.tengsss.

nf