Monday, March 14, 2011

hadiah 'haswani samilan: follower giveaway'.

assalamualaikum...


saya nak mintak maaf kepada sayangsayang sekalian yg join giveaway yg saya anjurkan.
haritu saya dah janji nak bgtahu hadiah apa yg korg akan dapat kan?
tapi disebabkan tadi saya ada paper pharmaceutical microbiology,saya taksempat lah nak online.bukak belog.bagitahu hadiah. maaf la.


dan sekarang diumumkan hadiah bagi pemenang  'haswani samilan: follower giveaway' ialah....








jeng.jeng.jeng.








sehelai shawl bagi setiap pemenang tempat pertama dan kedua.
hadiah ini adalah berdasarkan kemampuan kewangan pemilik giveaway.harap maklum.


tempat pertama: shawl polkadot yg kat atas tu.
tempat kedua: shaw love yg dibawah.

 thank you for reading my entry!!

7 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

cantiknya...

nurul nabila bt medan said...

lawa !
mintak2 ada rezeki:)

SyUhAdA said...

besnye..
hehe~

toyolkiut said...

uikss..
cmne TK xtau ada GA ni..
hehe..
lawa2..
murah rezeki ye..

cempakakuning said...

Cantiknya...harap2 ada rezeki.

qieranna said...

cantiknyer...

haswani said...

insyaAllah.adalah tu rezki masinmasing.kalau takde di giveaway kali ni.mungkin pada giveaway yang lain. =)

nf