Friday, November 12, 2010

aku bukan kutuk kau.

assalamualaikum..


sebelom anda membaca entry ini..
saya terlebih dahulu ingin meminta maaf kepada anda-anda yg bakal terasa..
bkn niat saya ingin mengutuk mencaci mencela apetah lagi memporakperandakan hbgn yg telah sekian lama kita bina ni.
niat saya adalah ingin memperbetul keadaan yg agak kucar kacir skrg ni ye..
(best tak ayat bm aku ni?grammar sume betol kan?hahaha)

saya ada satu soalan di sini ye wahai rakan2ku sekalian...
function blog ni utk ape sebenarnya?klu tny bloggers lain,derang mesti la akan ckp yg blog ni tempat kita mencetus idea and meluahkan segala macam  idea yg kita ada.isi hati kita.mende2 yg berinformasi n sbg.

untuk pengetahuan korg yg tatau,blog adalah media yang digunakan secara personal, baik individual maupun institusi itu sendiri.. Tidak ada persyaratan personal yang diberikan dari pihak tertentu untuk memiliki dan mengelola blog sendiri.

 korg macam la xphm pulak kan? ini blog aku kot.suka ati aku la nak  nak tulis pape pon kat sini  selagi xsalah di sisi undang-undang kan?
 aku xmention nama kau,kau jgn la memandai nak wat andaian dan statement yg sgt menjengkelkan aku.
tak payah la kau nak perah santan banyak-banyak kata,yg aku sgt bebas bersuara kat blog aku sendiri sbb aku hny bebas menulis.haha
ye,aku hny blogger picisan yg lagi amatur.
tp jgn la  menganggap seorang blogger itu hanya pandai memutarbelitkan fakta dan menimbulkan spekulasi yang tidak baik..
segala ape yg aku tulis ni bdasarkan fakta kot..
*melainkan aku tulis tidak pasti kesahihannya or somtink yg mcm tu
*cth fakta: klik ---> sini
papehal,selidik dulu,baru fiikir betul salah.nak lebih kepastian,tnya la aku.
jgn memandai nk tuduh-tuduh.buat diri kau mcm sgt plastik.


Warning..!! to nice people who judge blogger as rubbish you were wrong..!! 

sesungguhnya kita sume ni hak Allah.and anda-anda sekalian tak baik bersangka buruk dgn hak Allah .. =)
rambut sama hitam.hati lain-lain. 

ampunilah kami ya Allah.=)

thank you for reading my entry!!

4 comments:

nadya e-man said...

haaa...sokong sgt2...blog adalah tempat utk mencetuskan idea n isi hati...so terpulang pd blogger tue cmne nk hidupkan blog dye...

haswani said...

betol tu.tp,ada jugak org xsuka bila kita luahkan dalam blog kan?klu xsuka,xyah tgk,xyah baca.kan?

n i k l i s a said...

ada orang dehengki lah tu.
xyah layannn...

haswani said...

ouh.ssya xlyn...saya juz luahkan kt sini je..hehe

nf