Saturday, November 6, 2010

cik hanis zalikha masok tv!

whooa..anda kenal xsape si cantik hanis zalikha ni?
beliau bkn sorg pelakon popular.
beliau juga bknlah sorg penyanyi pujaan ramai.
beliau hanya seorg model n blogger terkenal yg digilai oleh blogger lain.
td 1st time tgk cik hanis zalikha masok tv.hip kat tv9.
padahal dy da byk kali kot masok tv.
saya je yg kuno xtgk tv.
dy dapat 3rd place for lurve apetah.
sgt cantek org nya.
sama cantek ng blog dy yg putih melepak suci bersih tu.
ouh,jeles.



nah.ni belog dy..tgk header dy,cantek kan?
nak buat camtu gak la.tp saya xkreatif..
saya penah bercerita pasal blog ini di sini. suatu ketika dahulu.

dy ni sgt diminati.
tgk la dy punya follower.
da mencecah 12k da.
saya punya plak? baru je 500 follower.
*ok,saya tipoo,sila tampar saya *
padahal follower saya baru je 71org.
ouh,jeles lagi..

bilakah follower saya nk banyak macam dy?
tggu saya da bercucu cicit kot.
tu pon klu ada org nk follow la.
hahahaha.


follower hanis zalikha
 tgk la .byk kan?


follower haswani samilan
saya punya.jauh panggang dari api kan? =D



p/s: sape nk tolong watkan header saya tu?

11 comments:

Nur Areefah said...

tak lama lg boleh la tu cecah sebanyak tu ^_^'

latest : nama pun perempuan

Amni said...

rajin2 singgah blog kawan-kwan dear.. insha allah boleh ajdi macam dia jugak.. tapi bonus dia sebab dia tu model.. hehe...

asz.wani said...

efa: mmg boleh,tp sgt lama la kan?hehe

amni: sangat rajin singgah blog kwn.tp,sgt malas nk tggal komen.agak2,kena jd model dulukah baru leh jadi cam dy? hehe.

ika~~ said...

dia ade pakej dia tersendiri..
awk pun boleh gk..asalkan entry awk semua ni best2..
keep it up!

Ashiya Mizuki said...

hihi.bercita2 nak jdik pemes mcm HZ tapi...lalala~~~

asz.wani said...

tengs ika.
=)
insyaAllah,saya akan cuba

asz.wani said...
This comment has been removed by the author.
wan nadia natasha said...

siapa nak hadiah?? mai2 join contest!!

http://blogciktasha.blogspot.com/2010/11/fashionable-with-hijab-contest.html

AiN Z said...

senang je nak jadi macam dia..

1st: jadi model cantik
2nd: entry kena best
3rd: kena kretif

tp yg 1st tu tak perlu pun takpe, biasanya if follower ramai , dia adalah model.. or entry best..

good luck

hiebsz said...

blog sy lagi lahhh...
tak de follower langsungg~ T.T

haswani said...

alala..meh sini saya follow ye.. =)

nf