Thursday, November 11, 2010

Kenapa Orang Yahudi Tak Minum Coke dan Pepsi

assalamualaikum..

*copy paste sahaja... 
Disampaikan oleh seorang sahabat kpd sahabat yg lain......
Assalamualaikum kengkawan... last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu... masa dia belajar kat. mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamat yahudi ni datang egypt to study the muslims' lifestyle kat sana setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dianak carik jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. dia beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di  dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men &  women. menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama  keturunan, diorg tak nak le mandul! kalau korang pernah terima  forwarded email pasal bertapa  
cidicnya coke tu sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci
toilet! and for ladies, kalau minum coke boleh cause menstruation if you're a wee bit late. so kalau minum banyak & atthat time baru lekat  zuriat, ada chances keguguran le, kan ? Therefore, untuk kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies.

comelkan anak-anak saya ni.. much love,sayangs


 p/s: ingin ramai anak utk meramaikan umat nabi s.a.w  =)

thank you for reading my entry!!

2 comments:

.::cEriTeRa HatiKu::. said...

hehe~ seb bek kite mmg tak minum per air gas pon=)

asz.wani said...

tu lah kan...suka minom 100 plus je....hehe

nf