Sunday, November 7, 2010

blog anda besh.

hye again
saya tgh geram plus minus sedih ni dgn sikap sorg blogger yg follower dy masih dalam lingkungan 100+.
anda hebat sbb follower lg ramai dari saya.tahniah.
ya,seorang blogger mmg mpunyai kebebasan bersuara and mengkritik.
tp, anda telah memberi pujian sgt membina kepada saya.terima kasih.
lihatla komen ini.

sgt membina bukan?
ye,anda sorg je la yg mampu jd macam HZ tu.gud luck ye.


lihat pula komen2 blogger tersayang yg lain:
tengs u oll.
sgt hargai komen anda.
sila la komen bykbyk ye.
hehe..
ok.bz tuk exam.

saya budak baru belajar.
kalau salah,sila tunjukkan


much love =)

4 comments:

Nur Areefah said...

kita sama-sama masih belajar..ayuh mengasah bakat terendam kita.siapa tahu xD
kata kuncinya sekarang perlu la rajen, jangan malas2 xD

asz.wani said...

haha..sama2 la kita ye..
bjaya biar sama2.jgn bjaya sorg2..ye tak?hehe

fiEyoNa ahmad said...

hey :)
waktu 1st time bace blog HANIS ZALIKHA..mulut xberenti2 puji2 sampai hubby naek lemas dan ckp mcm ni" lagi skali awak bace blog dier awk siap" HAHAHA i was wondering dat time..i could be like her..ceh..then i realized..kenape mesti nk jd "macam" dia? die kan selebriti..dan kita adalah kita..so kita punya talent berlaenan..hehehe..mebina tak? eceh..eceh..tapi HANIS is the best! hehe..and u can be like her too dear!! gud luck!!! mommyakmal will follow u :)

asz.wani said...

ouh,suda semestinya saya xkan jadi macam kak hanis.amat mustahil itu.hanya jadikan dy sebagai icon blogger terkenal je.. tengs akak..sgt membina ok.. :D

nf