Monday, November 15, 2010

bila si pregnant women meminta..

assalamualaikum..

td before balik serting,
i singgah sebentar ke jj ipoh sbb abh da panas perot nak makan.
hehe.bkn abah sorg je yg panas perot..me olso..dari pagi xmkn beb.
so,orderla nasi ayam yg xbape nak sedap kt food court tu..

then my sis call n pesan nak cadbury black forest.
dy pesan lagi,nak yg besar punya and dy xmo share ng org lain..
huh..sgt kedekut lorh dy tu..
myb penangan pembawa budak la kot kan?
ngidam itu ini..ngengada sana sini..
haiiish..
so,i pon beli la cadbury black forest and cadbury french vanilla..
dua-dua yg besar punya la.
satu tuk mak budak.
satu tuk i lahap sorg2 dalam keta ..nyumnyumnyummii!!!
saya lagi tamak dari mak budak tu kan??
no la...i'm very kind person la..
i kongsi ngan abh i.tp i mkn lebih la kan...
ye la,penat kott dok dlm keta ni xbuat pape..hehe
ok.now,da kat s.alam..kiterang nak balik serting dulu tuk amek emak and adik-adik..
esok baru pulang beraya kat banting..
babai olls..take care.. 

i nak coklat cadbury kat atas ni jugak!!!
thank you for reading my entry!!

3 comments:

{ finie } said...

singgah sini..jln2

sedapla coklat tu..kalau saya of course takmo kongsi dgn sesapa bila mkn coklat sedap..nanti x cukup.hehehehe..

k..i follow u yer..

Amni said...

hehe... nasib mintak cadbury kan?=) kalau mintak yang pelik2, naya je.. hehe

cyunk said...

fini: haha..kalau saya pon sama lorh..tp,mnde sedap xelok wat org len terliur..ye dak?

nf