Wednesday, November 3, 2010

OSPE failed!

haha..mmg gilak la td..
OSPE AKU KOMPEM2 FAILED!!

en RANO bin DOLA aka RONALDO.

anda pesakit mental yg mmg sengaja nk mengagalkan saya kan?
sobsobsob.
sampai ati mental anda itu..

jika saya fail ospe td,anda mmg sgtsgtsgt berjasa la..
budi baik anda itu  mmg saya xmo balas. :'(

terima kasih daun keladi,
tapi taun depan saya xmo jmpa anda lagi. :D


p/s: saya xmo gagal dlm convince patient saya

4 comments:

ucuuu said...

hahaha..lawak la wani.. RONALDO eik nme patient awk td???
nme patient akak dulu, "cristina aguilera" kot...haahaha.... padahal nme JAMILAH....mmg btol2 psycoo btol la...!hahaa

asz.wani said...

mmg sgt pandai si pesakit mental tu menjadi Ronaldo..dy cakap saya menggigil.dy ckp,saya yg sakit..ouh,sedih

ucuuu said...

jahat btol patient awk dpt tuh..ahhaa....
patient akak dulu,giler kerek gak la.. tahu je la,kalo pompuan acting ni,mmg jadik giler kot, wat kiter mnymph giler...hahaha....
dulu waktu akak,die mcm mengalami mental disorder gak la patient tuh,so dia xnk dgr ckp,org suruh ambek ubat lain,die nk ubat wane wani gak tahu x... KETEGAQ betol...huhu....

kesian nye wani,die kata wani mnggigil...saper yg acting uh???

asz.wani said...

haha..tahu takpe.bila dy cakap wani menggigil,wani ckp yg wani mmg camtu.haha.sengih je dy..
cik nazlee woo..boleh bayangkan x camne dy bila jd patient mental disorder tu??

nf