Friday, November 12, 2010

follower ke 100

assalamualaikum..

wahai anda-anda blogger sekalian..
lihatla dunia! eh,salah! lihatla blogku..
chantek,tertarik kau mmg deboom bukan?(opps,terover disitu ye wahai bloggers kesayangan)
bloggers kesayangan,tgk la follower saya sekarang..
*followers(100)*
wah,sape sgka kan blog yg xbesh and membosankan macam blog saya ni boleh mencecah 100 follower.hohoho
mesti anda meluat giler baca entry saya kali ni kan?
and paling kurang pon,mesti ada diantara anda akan kata cenggini ----> (eleh,blah la ko.baru 100 org da kecoh.aku da beratus-ratus tarak kecoh pon)
maaf ye,saya kecoh sbb saya xmenjangkakan akan ada follower sampai 100 org pon.
ye,mmg saya penah berniat sedemikian.
sila rujuk entry ni ---> sini
dan entry tersebut saya buat pd 6hb nov 2010 yg lalu.

benar,saya tak hebat macam en.ben and en.ar-rifke dalam menulis blog and memberi segala macam tips.
saya jugak xcantek macam cik hanis zalikha, tarak cun macam si cantik manis fatin suhana. juga tarak sepintar macam cik doktor fatin liyana.

entry pada hari ni ialah 12hb nov 2010.hampir 30 org yg meng'follow' saya.tu pasal la sy sgt excited bila tgk follower sy suda mencecah 100 org..
tengs a lot to all of my follower..keep in touch ok.
ouh ye,nak promote sikit..(kiranya macam hadiah la kan?) 
follower saya ke 100 jatuh kpd cik fazira abd kadir.tahniah ye kpd anda. muaaah.muaah

100 followers =D

p/s: agak2 siapakah follower ke 200 saya ye?  teehee

thank you for reading my entry!!

8 comments:

zacky ~786~ said...

congrat..~

Munirah binti Puasa said...

tahniah..^_^

Kyuubi said...

tahniah2! :) keep it up and keep blogging. happy blogging! hik3

nEa FleriDa / nIL said...

singgah sini :) thniah dear dh 100 fllower..

asz.wani said...

tengs u olls..support me keyh..
ngee :D

SitiNurIzzati said...

wah ! mkin bnyk followers..sye pun nak follow gak la:)jguk2 r blog sye k.

J.M.R said...

dah 108 nih..

Ayu Hashim said...

tahniah.. tahniah.. jom folo blog akak ya..

nf